(Ve)
Paahdettuja leipiä tomaatilla, punasipulilla, munakoisopyreellä ja basilikalla
(M)
Paahdettuja leipiä tomaatilla, valkosipulimarinoiduilla katkaravuilla ja basilikalla
(G)
Bresaolaa (ilmakuivattua naudanlihaa), savustettua burrataa ja rucolaa
(G, L)
Valkoviinissä haudutettua vasikkaa, tonnikalamajoneesia
(G)
Risottoa taleggiojuustolla ja toscanalaisella mustalla tryffelillä
(L, G)
Meribassi-lime-risottoa sahramilla
(L, G)
Viipaloitua naudan ulkofileetä, paahdetulla kurpitsalla, ja brandykastikkeella
(L, G)
Ylikypsää karitsan potkaa, tryffeliperunoilla ja punaviinikastikkeella
(Ve)
Portobellosientä punajuuripyreellä ja couscousilla
(V, VL)
Itse tehtyä linguinepastaa tomaatti-oliivi-kapriskastikkeessa
(L)
Itse tehtyä pappardellepastaa kermaisessa tomaatti-savupekoni-herkkutattikastikkeessa
(L)
Itse tehtyä bucatinipastaa tomaatti-guanciale-tuorechilikastikkeessa
(L)
Itse tehtyä pappardellepastaa pitkään haudutetulla lammasragùlla
(VL)
Tryffeli-ricottajuustotäytteisiä ravioleja kermaisessa gorgonzolajuustokastikkeessa cashewpähkinöillä
(VL)
Itse tehtyä linguinetuorepastaa jättikatkaravuilla ja avocadolla
(VL)
Itsetehtyä linguinepastaa kirsikkatomaateilla, venussimpukoilla, jättikatkaravuilla sekä grillatulla mustekalalla.
(VL)
Tryffeli-ricottajuustotäytteisiä ravioleja savuporolla, herkkutateilla ja kermakastikkeella
(L)
Itse tehtyä pastaa bolognesekastikkeessa
(L, G)
Lihapullia ja paahdettuja perunoita
(L, G)
Valkosuklaapannacotta, mustikkaa
Perinteinen Italialainen tiramisú (L)
(L)
Perinteinen italialainen sitruunakakku
(L)
Perinteinen italialainen rommileivos mascarponejuustovaahdolla
Manfredi, Piemonte
Vigne da Mont, Friuli – Venezia Giulia
A. Gallici, Friuli – Venezia Giulia
Chitarra, Sicilia
I Capitani, Campania
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Belisario, Marche
I Capitani, Campania
Cesarini Sartori, Umbria
Trambusti, Toscana
Canestrari, Veneto
I Capitani, Campania
Castorani, Abruzzo
Signae, Umbria
Tombacco, Sicilia
Luigi & Lucina, Friuli-Venezia Giulia
Umberto Fiore, Piemonte
Nardori, Toscana
I Capitani, Campania
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
I Capitani, Campania
Umberto Fiore, Piemonte
Orsogna, Abruzzo
Cecchetto, Veneto
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Peppucci, Umbria
Cesarini Sartori, Umbria
Cesarini Sartori, Umbria
Cecchetto, Veneto
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Trambusti, Toscana
Agli Scalzi, Toscana
I Capitani, Campania
Signae, Umbria
I Capitani, Campania
Umberto Fiore, Piemonte
Canestrari, Veneto
A. Gallici, Friuli Venezia – Giulia
Fraya, Piemonte
Trambusti, Toscana
Signae, Umbria
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
La Vigna, Toscana
Canestrari, Veneto
Canestrari, Veneto
Castorani, Abruzzo
La Vigna, Toscana
Canestrari, Veneto
Canestrari, Veneto
Florio, Sicilia
Umberto Fiore, Piemonte
Gioia al Negro, Basilicata
Signae, Umbria
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Menut saatavilla vain ennakkotilauksesta. Minimilaskutusmäärä 15 henkilöä.
Runsas Välimerellinen Alkupalabuffet
(Saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena)
Tryffeli-ricotta-juustotäytteiset tuoreraviolit savuporolla ja herkkutateilla
Jälkiruoka valintanne mukaan
Cannolit eli sisilialaiset täytetyt leivonnaiset TAI Delizia al limone eli sitruunaleivos
Runsas Välimerellinen Alkupalabuffet
(Saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena)
Meribassia Sahrami-limerisotolla
Jälkiruoka valintanne mukaan
Cannolit eli sisilialaiset täytetyt leivonnaiset TAI
Delizia al limone eli sitruunaleivos
Runsas Välimerellinen Alkupalabuffet
(Saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena)
Ylikypsää Karitsan potkaa, tryffeliperunoilla ja punaviinikastikkeella
Jälkiruoka valintanne mukaan
Cannolit eli sisilialaiset täytetyt leivonnaiset TAI
Delizia al limone eli sitruunaleivos
Maanantai 28.10.2024
Zuppa paesana (Lihaisa talvikeitto) G, L
Fagiano all’albicocca (Fasaania aprikoosikastikkeella G, L
Gnocchi alla Sorrentina (Tuoretta gnocchipastaa tomaatti-mozzarellakastikkeella) V, Myös G
Tiistai 29.10.2024
Zuppa di barbabietola (Punajuurikeitto) V, G, L
Ravioli ai quattro formaggi (Tuoretta pinaattiraviolia kermaisella neljän juuston kastikkeella) V, Myös G
Salmone alla Mediterranea (Paistettua lohta Välimeren tapaan), G, L
Keskiviikko 30.10.2024
Zuppa al pomodoro (Tomaattikeitto) V, G, L
Pollo al Teryaki (Kanaa Teryakikastikkeella) G, L
Pasta alla Bolognese (Pastaa Bolognesekastikkeella) Myös G, L
Torstai 31.10.2024
Zuppa di fonduta (Kermainen juustokeitto) V, G
Pennette al Salmone (Lohipastaa) Myös G, L
Porchetta Ubriaca (Ylikypsää possua punaviinikastikkeella) G, L
Perjantai 1.11.2024
Zuppa artica (Savuporokeitto) G, L
Lasagna tradizionale (Perinteinen Lihaisa Lasagne)
Maiale pepato (Uunipossua pippurikastikkeella) G, L